image
Medelina Health nudi širok spektar profesionalnih tretmana njege lica i tijela.
Posljednje na Blogu
Search
 

VACUSLIM 48

Nova metoda mršavljenja i eliminacije celulita u svijetu ljepote koja se brzo i lako primjenjuje, osobito kada treba ubrzati ili pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela! Može se primjenjivati kao samostalni tretman ili u kombinaciji sa maderoterapijom, anticelulitnim masažama i(li) PBSerumima.

ans

Benefiti VAcuslima 48:

  • vidljivo smanjenje obujma već nakon prvog tretmana
  • poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana
  • eliminacija viška tekućine
  • metaboličko djelovanje aktivnih supstanci na proces lipolize (razlaganje masnih naslaga)
  • vakuumom se istovremeno postiže sauna efekt i efekt limfne drenaže

 

Sam postupak tretmana vrlo je jednostavan. Prvo se na dijelove tijela koje ćemo tretirati nanosi serum koji poboljšava cirkulaciju. Nakon toga na tretirana mjesta nanosimo drugi serum, koji pospješuje metabolizam masti i eliminaciju viška vode. Kada smo nanijeli serume, klijent ulazi u Vacuslim 48 wrapping bag, iz koje izvučemo višak zraka kako bi se postigao vakuum efekt. Nakon toga klijent je 15-30 minuta u vakuum vreći. Osjećaj vrućine na tretiranim dijelovima tijela dok ste u vreći je normalan jer pospješuje izbacivanje toksina i rad metabolizma. Nakon izlaska iz vreće, klijenta se maže sa anticelulitnim uljem za još bolji efekt.

PREPORUKE: Za postizanje najboljih rezultata tretman se preporuča raditi svaki drugi dan. Za optimalne rezultate potrebno je 6-12 tretmana. Tretman je potpuno bezbolan i može se primjenjivati do postizanja željenih rezultata.