image
Medelina Health nudi širok spektar profesionalnih tretmana njege lica i tijela.
Posljednje na Blogu
Search
 

Kvantna medicina i Healy

Healy je medicinski uređaj za tretman kronične boli, fibromialgije, boli u kralježnici, migrene; kod depresije, anksioznosti i poremećaja spavanja. Namijenjen je povećanju vitalnosti, poboljšanju energetskih rezervi i aktiviranju energetskih zaliha. Osmišljen je da pruži podršku u stresnim situacijama tijekom dana ali pomaže i u lakšem oporavku i pronalaženju spokoja tijekom večeri.

Prema Beckerevoj i Nordustromovoj teoriji mnoge bolesti i poremećaji izazvani su velikim smanjenjem napona stanične membrane. To dovodi do premalene razlike u naponu između unutrašnjosti stanice i međustaničnog prostora. Napon zdrave stanice iznosi približno – 70 mV (milivolta). Niži napon od normalne (fiziološke vrijednosti) izaziva poremećaje staničnog metabolizma što uzrokuje različite bolesti i zdravstvene probleme. Uređaj Healy vraća napon stanične membrane na normalne (fiziološke) vrijednosti i tako popravlja ovaj poremećaj što u konačnici rješava zdravstveni problem.

Struktura i unutarnje funkcioniranje svake stanice pretežno je ista. Stanična jezgra je šef, mitohondriji su elektrane, ATP je skladište energije, endoplazmatski retikulum je crijevo, Golgijev aparat je proizvođač enzima, a stanična membrana je vanjska ljuska koja sve to drži na okupu.

Svaka stanica ima vlastiti metabolizam, u nju moraju ući voda, hranjive tvari i kisik, a iz nje izići metabolički produkti (otpad).

Sistem probave i transport hranjivih tvari i vode u ljudskom organizmu dobro je poznat. U stanici se taj transport odvija kroz otvore na njezinoj površini tzv. staničnoj membrani. Ti „ventili” (otvori) na staničnoj membrani po potrebi se otvaraju i zatvaraju. Taj se mehanizam zasniva na naponskom potencijalu tj. na razlici u naponu između unutrašnjosti stanice i međustaničnog prostora. Ispravna ili pogrešna količina takvog potencijala odgovorna je za zdrav ili bolestan stanični metabolizam. To omogućava frekvencijskoj terapiji da učinkovito djeluje tj. vraća napon stanice u

fiziološke okvire, a time vraća stanični metabolizam u normalno, zdravo stanje.

Healy uvođenjem struje u tijelo vraća napon stanica u okvire zdravih (fizioloških) vrijednosti (približno – 70 mV). Struje su vrlo niskih vrijednosti u rasponu od nekoliko miliampera. Da bi Healy radio učinkovito potrebno je da se te mikrostruje primjene u obliku odgovarajućih frekvencija pa se zato ta vrsta terapije naziva „frekvencijska terapija”. Električna frekvencija je jezik komunikacije stanica, takoreći ključ koji poboljšava funkcije u tijelu. Cilj frekvencijske terapije jest stimulacija metabolizma i diobe stanica, energetske proizvodnje stanica (ATP sinteza) i sinteze proteina. U programima Healy-a sadržano je znanje i iskustvo dugogodišnje prakse s tisuću pacijenata Nuna Nine. Ovaj je elektroterapeut prenio u Healy svoje znanje i iskustvo koje frekvencije su potrebne i najučinkovitije kod određenih poremećaja i bolesti. Spoj Nunovog iskustva u frkvencijskoj terapiji i Marcusovog rada u području medicine informacijskog polja (kvantne medicine) doveo je prije mnogo godina do frekvencijskog sustava TimeWaver, a zatim i do nastanka uređaja Healy.

Healy je medicinski uređaj EU klase IIa, dizajniran tako da bude praktičan, lagan i mobilan. Možete ga pričvrstiti za odjeću, a s Vašim tijelom stupa u interakciju putem elektroda koje se nose na zapešću, na kopčama za uši ili putem ljepljivih ekektroda. Healy se instalira na korisnikov pametni telefon koji mu onda služi kao zaslon, memorija, i upravljačka jedinica. Healy nudi individualne programe koji mogu pomoći kod boli, sna, psihičke ravnoteže, zlatni ciklus Nuna Nine, posao , učenje, koža, fitnes, ljepota, meridijani, čakre, bioenergetska ravnoteža, programi zaštite.

Frekvencijski programi Healy-a pomažu već nakon 20 minuta primjene u kojoj god  situaciji se nalazili; u bavljenju sportom, opuštanju, na poslu, kod kuće ili u pokretu.

Healy je podružnica međunarodne grupacije TimeWaver. Prema njihovoj viziji svi bi ljudi trebali imati priliku živjeti zdravim holističkim životom.

Osnivači i izumitelji TimeWaver i uređaja Healy su fizičar i filozof Marcus Schmieke i fizičare Burkhard Heim. Oni su u oba ova uređaja ujedinili fiziku i filozofiju na temelju teorije informacijskog polja Burkharda Heima.

Marcus Schmieke napisao je više od 20 knjiga o povezanosti duha i materije; jedan je od osnivača časopisa Tattva Viveka u kojem se razmjenjuju spoznaje iz područja znanosti, filozofije i duhovnosti. On je osnivač ustanove Existential Conscicusness Research Institute (ECR) u Berlinu za istraživanje primijenjene svjesnosti. Na ECR-u Marcus zajedno s nekoliko fizičara iz različitih zemalja proučava interakcije između materije i svjesnosti.

Healy i ostali proizvodi i tehnologija tvrtke TmeWaver redovito se predstavljaju na simpozijima s težištem na novim područjima znanosti i komplementarnoj medicini.

Trenutačno više od 2000 liječnika, praktičara i drugih terapeuta upotrebljava sustave Healy i TimeWaver.

medelinahealth