image
Medelina Health nudi širok spektar profesionalnih tretmana njege lica i tijela.
Posljednje na Blogu
Search

O nama

Medelina Health, na čelu sa doktoricom Sanjom Jeleković, posvećena je promicanju ljepote i zdravlja.

Upoznajte naše doktorice!

DR. JELEKOVIĆ

Doktorica Sanja Jeleković, sa svojih skoro 20 godina iskustva u industriji ljepote, vrsni je stručnjak za sve probleme kože, lica i tijela, kao i tretmane za tretiranje istih.

Zajedno sa svojim timom doktorica konstantno ulaže u edukacije i vrhunsku aparaturu kako bi uvijek bili ukorak s novim trendovima i pružali najbolju i najprofesionalniju uslugu i savjete. Imamo rješenja za mnoštvo zdravstvenih i estetskih problema – nečistu kožu, mrlje na licu i tijelu, radimo zatezanje kože lica i tijela, zaglađivanje kože, uklanjanje bradavica i hemangioma, mršavljenje i oblikovanje tijela, masažama uspješno tretiramo bolove u leđima i stres. Razvili smo anticelulitni program koji daje odlične rezultate kod mršavljenja, smanjenja obujma i rješavanja celulita. Osim toga, radimo i tretmane popunjavanja hijaluronom.

Naša misija nije samo učiniti da naši klijenti izgledaju bolje, već da se i osjećaju bolje u svojoj koži i budu ne samo lijepi, već i zdravi. Naša vizija je uvijek biti najbolji u onome što radimo i postati nezaobilazan studio zdravlja i ljepote za sve žene i muškarce koji brinu o svom zdravlju i žele poboljšati kvalitetu života.

Doktorica Žana Tomičić Sušanj diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Radila je kao liječnik hitne medicine u Zagrebu te u farmaceutskoj industriji.

Interes za dermatologiju i estetsku medicinu postoji još od 2000. godine. U posljednjih nekoliko godina intenzivno pohađala brojne edukacije i radionice iz područja estetske medicine. Ima iskustva u aplikaciji dermalnih filera, botoxa, uljepšavanje matičnim stanicama – PRP, primjeni mezoterapijskih tretmana i raznih drugih estetskih metoda.

Kontinuirano se educira i dalje, te ulaže u svoje znanje kako bi pratila najnovije trendove i pružila najbolju uslugu. Član je Hrvatske liječničke komore i posjeduje odobrenje za rad liječnika.