image
Medelina Health nudi širok spektar profesionalnih tretmana njege lica i tijela.
Posljednje na Blogu
Search
 

SPRAY TAN

Spray tan brz je i siguran način za postizanje predivnog preplanulog tena, bez štetnih UV zraka, mrlja na koži i ružne narančaste boje. Tretmanom se, za razliku od sunčanja i solarija, ne povećava mogućnost kožnih oboljenja. Ovisno o tipu kože, efekt traje 7-10 dana, a najbolji efekt vidljiv je u prva 3-4 dana.

 

Glavni i najbitniji sastojak zaslužan za nastanak umjetnog tena na površini kože je DHA (dihidroksiaceton) – jednostavan šećer dobivan iz šećerne trske ili šećerne repice. Spray tan ili umjetno potamnjivanje nastaje kada se DHA iz tekućine pomiješa sa amino kiselinama na površini kože te u dodiru s kisikom (oksidacijom) tamni i stvara smeđu boju. Boja ne ulazi u krvotok i bezopasna je. Dakle, spray tan je u potpunosti prirodan proces dobivanja boje, a ne kemijsko instant bojanje kože.

 

Medelina Health spray tan radi sa kvalitetnim Norvell proizvodima, bez parabena, mirisa, alergena, alkohola i ulja. Norvell je prvi i najstariji spray tan brend u svijetu. a u zadnjih 15 godina i najnagrađivaniji i najprodavaniji proizvod u svijetu. Razlog najbolje kvalitete je njihov privatni laboratorij za razvijanje napredne formule te korištenje isključivo najčišćeg i najkvalitetnijeg DHA na tržištu. Osim toga, službeni su partner najvećeg plesnog showa na svijetu, American Dancing with the Stars (BBC Dancing with the Stars).

Više o pripremi za spray tan, kao i uputama što raditi nakon tretmana pročitajte na blogu.

medelinahealth