image
Medelina Health nudi širok spektar profesionalnih tretmana njege lica i tijela.
Posljednje na Blogu
Search
 

MIKRODERMOABRAZIJA

Mikrodermoabrazija je vrlo nježna i izuzetno učinkovita metoda odstranjivanja odumrlog rožnatog sloja kože koja na taj način omogućava koži da diše i da se obnavlja. Ovim tretmanom odmah poboljšavamo strukturu kože, odstranjujemo mrlje, potičemo regeneraciju i tako smanjujemo sitne bore i ožiljke. Koža nakon tretmana biva svjetlija, glađa i mekša – jednom riječi zablista! 

 

Čišćenje kože od crnih komedona ili gnojnih akni sada je daleko elegantnije i bezbolnije bez dugotrajnog parenja vrućom parom, budući ista može izazvati pucanje kapilara, a u svakom slučaju vremenom izaziva mlohavost kože. Učinak peeling-a postiže se zrncima aluminium oxyd-a (sitni pijesak) posebno brušenim da budu oštri, a jačinu osigurava vakuum koji se dozira individualno prema osjećaju ugode svakog klijenta i prema odgovoru njegove kože na peeling.   

 

Mikrodermoabrazija se preporučuje svakom, bez obzira na spol, par puta godišnje kako bi se koži skinuo površinski, mrtvi rožnati sloj, i omogućilo joj da diše i da se dalje regenerira.

Preporučamo paket od 5 tretmana, koji se izvode jednom tjedno, a nakon toga jednom mjesečno po potrebi, dok se ne postignu željeni rezultati.  

medelinahealth