image
Medelina Health nudi širok spektar profesionalnih tretmana njege lica i tijela.
Posljednje na Blogu
Search
 

MEZOTERAPIJA

MEZOTERAPIJA tretman je kojim se usporavaju znakovi starenja, hrani i održava njegovan i zdrav izgled te revitalizira koža.

Tretmanom se posvjetljuje i hiperpigmentacija, ublažavaju površinske kapilare, zateže i radi blagi lifting lica, regulira sebum i smanjuju upalni procesi kod svih dobnih skupina.

Nakon tretmana na kožu se nanosi maska sa nano vlaknima, koja dodatno hidratizira i smiruje kožu, povećava proizvodnju kolagena i potiče detoksikaciju kože.

 

Rezultati MEZOTERAPIJE HIDRAPENOM na licu vidljivi su već nakon prvog tretmana, no preporuka je odraditi nekoliko tretmana u dužem vremenskom periodu za što bolje rezultate. Nakon određenog broja tretmana manje nepravilnosti i hiperpigmentacije se povlače, a bore su manje vidljive.

PREPORUKE: Crvenilo, perutanje, suhoća i zatezanje kože koji mogu potrajati do 5 dana tipične su promjene nakon tretmana. Potrebna je kvalitetna kućna njega hranjivim i hidratantnim kremama sa obaveznom zaštitom od sunca. Između dva tretmana dermapenom preporuča se masaža lica te maska koja prati program tretmana. Preporučuje se izbjegavati solarij i sunce, saune i bazene. Također, nije preporučjivo koristiti abrazivna sredstva ili lijekove, sprejeve za samotamnjenje i slično, kako bi se izbjegle dodatne iritacije.

MEZOTERAPIJA DERMAROLEROM tretman je valjkom sa iglicama kojim se poboljšava kvaliteta kože, potiče proizvodnja kolagena, smanjuje celulit i liječe ožiljci, akne, hiperpigmentacije i strije. Sitnim iglicama u koži se stvaraju mikro kanalići te pokreće process samoizlječenja i zacjeljivanja. Mikroubodima potiče se regeneracija kože te stvaranje kolagena.

Mezoterapija dermarolerom ne radi se kirurški, uništava tkivo i ne stvara nikakvu traumu.

PREPORUKE: Nakon tretmana potrebno je zaštititi kožu od sunca, čak i ako se tretman radi za hladnijeg vremena. Preporučuje se izbjegavati solarij, sunce, saune, bazene, kao i sprejeve za samotamnjenje, kako bi se izbjegle dodatne iritacije. Osim toga, nije preporučljivo koristiti abrazivna sredstva ili lijekove.

medelinahealth