image
Medelina Health nudi širok spektar profesionalnih tretmana njege lica i tijela.
Posljednje na Blogu
Search
 

MASAŽE

Masaža je najstariji oblik liječenja, a njezine blagodati poznate su odavna. Masaža djeluje na mišićni, živčani i limfni sustav. Izuzetno je djelotvorna kod bolova u leđima, probavnih smetnji, problema sa disanjem, glavobolje, depresije, stresa i ansksioznosti. Masaža pruža pomoć ljudima koji pate od problema s cirkulacijom i grčeva te ublažava sve vrste reumatskih tegoba.

 

Masaža opušta anksziozne, nervozne osobe, osobe sklone stresu, pomaže osobi da bolje prihvati svoje vlastito tijelo, pomaže pri smanjenju naslaga masnoća, te pomaže da se osjećamo jači i čvršći.

 

Medelina Health u ponudi ima anticelulitne masaže, klasičnu masažu leđa, vrata i ramena, te relaksacijsku masažu glave, vrata i vlasišta, koja provjereno rješava stres i doprinosi opuštanju i ublažavanju anksioznosti.

 

ANTICELULITNA MASAŽA

Anticelulitna masaža jedno je od najučinkovitijih stredstava za borbu protiv celulita. Ovom masažom potiče se cirkulacija krvi i limfe, čim se potiče proces obnavljanja kože. Za anticelulitnu masažu koristimo posebna ulja jedinstvene recepture kojima se potiče prokrvljenost kože, razgradnja masnoća, aktivira rad limfnog sustava i potiče izbacivanje toksina iz tijela.

PREPORUKE: Preporuča se odlaziti na masažu leđa jednom tjedno. Ukoliko imate povišenu tjelesnu temperaturu, otvorenu ranu, upalne procese ili opekotine ne biste se smjeli masirati.

Normalno je da se u nekim slučajevima nakon masaže leđa pojavi vrtoglavica zbog poticanja cirkulacije, kao i bol ukoliko patite od čestih bolova u leđima. Ove promjene su vrlo kratkog trajanja i nakon njih nastupa olakšanje.

Nakon masaže glave vrlo rijetko također su moguće vrtoglavice, pretjerano uriniranje ili promjene u temperaturi tijela. Ove simptome uzrokuje razgrađivanje toksina, nisu zabrinjavajući, kratkog su trajanja i nakon njih ćete se osjećati bolje. Preporuka je nakon masaže glave piti velike količine vode kako bi se izbacili toksini iz tijela, a tijekom sljedećih 24 sata potrebno je izbjegavati vježbanje i alkohol. Također, pričekajte barem 24 sata do iduće holističke terapije.

medelinahealth