image
Medelina Health nudi širok spektar profesionalnih tretmana njege lica i tijela.
Posljednje na Blogu
Search
 

ANTICELULITNI TRETMANI

Anticelulitni program ne mijenja samo vaše tijelo, već i vaš način života. Ovaj program kombinacija je anticelulitnih masaža, maderoterapije, Vacuslima 48, lipolize, TESLA i HIFA. Osim tretmana, velika pažnja posvećuje se zdravoj prehrani bez štetnih šećera, kako bi vaše tijelo bilo ne samo lijepo oblikovano, već i zdravo. Anticelulitni program u potpunosti je individualan i uvijek započinje razgovorom o prehrambenim i životnim navikama klijenta. Sukladno tome, kao i vrsti i stanju celulita, određuje se koliko je i kojih tretmana potrebno za željeni rezultat, kao i plan prehrane. Tretmani se većinom izvode svaki drugi ili treći dan u periodu od 3-6 tjedana.

VACUSLIM 48

 

Nova metoda mršavljenja i eliminacije celulita u svijetu ljepote koja se brzo i lako primjenjuje, osobito kada treba ubrzati ili pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela! Može se primjenjivati kao samostalni tretman ili u kombinaciji sa maderoterapijomi anticelulitnim masažama.

 

Benefiti Vacuslima 48:

  • vidljivo smanjenje obujma već nakon prvog tretmana
  • poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana
  • eliminacija viška tekućine
  • metaboličko djelovanje aktivnih supstanci na proces lipolize (razlaganje masnih naslaga)
  • vakuumom se istovremeno postiže sauna efekt i efekt limfne drenaže

 

Sam postupak tretmana vrlo je jednostavan. Prvo se na dijelove tijela koje ćemo tretirati nanosi serum koji poboljšava cirkulaciju. Nakon toga na tretirana mjesta nanosimo drugi serum, koji pospješuje metabolizam masti i eliminaciju viška vode. Kada smo nanijeli serume, klijent ulazi u Vacuslim 48 wrapping bag, iz koje izvučemo višak zraka kako bi se postigao vakuum efekt. Nakon toga klijent je 15-30 minuta u vakuum vreći. Osjećaj vrućine na tretiranim dijelovima tijela dok ste u vreći je normalan jer pospješuje izbacivanje toksina i rad metabolizma. Nakon izlaska iz vreće, klijenta se maže sa anticelulitnim uljem za još bolji efekt.

 

PREPORUKE: Za postizanje najboljih rezultata tretman se preporuča raditi svaki drugi dan. Za optimalne rezultate potrebno je 6-12 tretmana. Tretman je potpuno bezbolan i može se primjenjivati do postizanja željenih rezultata.

TESLA – ELEKTROMAGNETSKO OBLIKOVANJE TIJELA

 

Aparat se bazira na novoj HIFEM (High Intensity Focused Electromagnetic) tehnologiji.

Izaziva kontrakcije mišića putem neuromuskularne stimulacije koje ne možemo postići putem klasičnoga treninga. U samo 30 minuta izazove 30 000 mišićnih kontrakcija. Istovremeno stimulira izgradnju mišića i reducira višak masnog tkiva koji prekriva mišić.

 

Mogu se tretirati stražnjica, trbuh, noge i ruke. Također može smanjiti dijastazu (Diastasis Recti) ili razdvajanje trbušnog zida nakon poroda bez operacije. Naime trudnoća često uzrokuje razdvajanje mišića na abdomenu koje se zove dijastaza. Do sada je jedini način za popravak takvih mišića bilo kirurško spajanje šivanjem za vrijeme procedure zatezanja trbuha.

Tretman se radi svaki 2. ili 3. dan, 6-10 tretmana za redom.

Mogu se raditi samostalno ili u kombinaciji s drugim tretmanima za smanjenje masnog tkiva i zatezanje kože kao što su injekcijska lipoliza, HIFU ili anticelulitni tretmani.

medelinahealth