image
Medelina Health nudi širok spektar profesionalnih tretmana njege lica i tijela.
Posljednje na Blogu
Search
 

MEZOTERAPIJA DERMAPENOM SA PBSERUMIMA NA LICU

Mezoterapija tretman je kojim se usporavaju znakovi starenja, hrani i održava njegovan i zdrav izgled te revitalizira koža.

Dermapen se pokazao najučinkovitijim među tretmanima mikroiglicama. Tijekom tretmana dermapenom dolazi do površinskog oštećenja kože mehaničkim putem kojim se potiče koža da se sama obnovi stvaranjem novih stanica. Uz to, na kožu se nanose PBSerumi koji dodatno hrane kožu svojim aktivnim sastojcima i pospješuju uspješnost tretmana. Tretmanom se posvjetljuje i hiperpigmentacija, ublažavaju površinske kapilare, zateže i radi blagi lifting lica, regulira sebum i smanjuju upalni procesi kod svih dobnih skupina.

Nakon tretmana na kožu se nanosi maska sa nano vlaknima, koja dodatno hidratizira i smiruje kožu, povećava proizvodnju kolagena i potiče detoksikaciju kože.

Rezultati mezoterapije dermapenom sa PBSerumima na licu vidljivi su već nakon prvog tretmana, no preporuka je odraditi nekoliko tretmana u dužem vremenskom periodu za što bolje rezultate. Nakon određenog broja tretmana manje nepravilnosti i hiperpigmentacije se povlače, a bore su manje vidljive.

PREPORUKE: Crvenilo, perutanje, suhoća i zatezanje kože koji mogu potrajati do 5 dana tipične su promjene nakon tretmana. Potrebna je kvalitetna kućna njega hranjivim i hidratantnim kremama sa obaveznom zaštitom od sunca. Između dva tretmana dermapenom preporuča se masaža lica te maska koja prati program tretmana. Preporučuje se izbjegavati solarij i sunce, saune i bazene. Također, nije preporučjivo koristiti abrazivna sredstva ili lijekove, sprejeve za samotamnjenje i slično, kako bi se izbjegle dodatne iritacije.