image
Medelina Health nudi širok spektar profesionalnih tretmana njege lica i tijela.
Posljednje na Blogu
Search
 

INJEKCIJSKA LIPOLIZA

Smanjite centimetre u obujmu kritičnih zona uz tretman INJEKCIJESKE LIPOLIZE.

 

Injekcijskom lipolizom se postiže razgradnja masnog tkiva na neinvazivan način.

Ovaj je zahvat idealan upravo za osobe koje se ne mogu riješiti tvrdokornih lokaliziranih nakupina masnoća, a najbolje će rezultate polučiti na području podbratka, donjeg i gornjeg dijela trbuha, donjeg dijela leđa, vanjske i unutarnje strane bedara i koljena.

Injekcijska lipoliza je neinvazivni oblik terapije kojim se u potkožno masno tkivo unose određeni preparati koji djeluju na razgradnju masnog tkiva, a nikakva prethodna priprema nije potrebna.

 

Sam tretman se, ovisno o protokolu, provodi svakih 3-5 tjedana. Iako dolazi do zatezanja tonusa kože i smanjenja masnih naslaga potrebno je upozoriti kako injekcijska lipoliza nije tretman s kojim se gube tjelesni kilogrami.

Izvođenje samog postupka nije bolno, a nakon tretmana moguć je prolazan blaži otok tkiva ili manji hematomi koji prolaze kroz nekoliko dana i koji ne sprječavaju bavljenje svakodnevnim aktivnostima.

 

Tretman kojim se uklanjaju manje, lokalizirane masne naslage na trbuhu, koljenima, podbratku.

Ovaj tretman se ne provodi u trudnica, dojilja, nakon laserskih postupaka, u osoba koje imaju maligne bolesti, dijabetičara, osobe koje imaju herpes na koži ili upalne infekcije kože. Nije potrebna posebna priprema.

Zahvat nije agresivan, nastavak aktivnosti je moguć nakon tretmana. Masne stanice u tom području ostaju trajno razorene i više se na tom mjestu ne pojavljuju.